Menu
Chci se cítit lépe
Chci zhubnout Chci se zbavit stresu Chci být fit

Hurá do plavek

Z bund rovnou do šortek, a než se pořádně rozkoukáme, bude čas vytáhnout plavky. Nestihli jste zapracovat na své postavě tak, jak jste si představovali? S našim programem můžete všechno bez problému dohnat.
S revolučním nástrojem Get Fit Online získáte za pár korun profesionální jídelníček na míru, tréninkový plán i hromadu potřebné motivace!

Chci začít

Jídleníček na míru

Ať už s hubnutím začínáte, nebo se o něj pokoušíte už delší dobu, tvorba jídelníčku může být pro mnohé velkým problémem. Existuje plno různých stravovacích směrů, každý výživový poradce propaguje něco naprosto jiného, články na internetu i v časopisech nás bombardují tipy na nejúčinnější diety … A to vše může být někdy velmi matoucí. Jak by tedy měl vypadat ten “správný” jídelníček? Každý z nás je jiný, a každý by měl mít jinou porci jídla. Program Get Fit Online nabízí jídelníček, sestavený přímo na míru k dosažení Vašemu plánovnému cíli. Stačí se zaregistrovat, vyplnit pár údajů o sobě, a otázka jídelníčku pro vás už nebude žádný problém. Dostanete přesný seznam nákupu, jídelníček, sestaveý výživovými poradci a recepty s přesným rozpisem výživových hodnot. A když zrovna dostanete chuť na něco jiného, než co máte předepsané v jídelníčku? Žádný problém! Aplikace vám vypočítá přesně množství vámi vybraného jídla tak, aby svými výživovými hodnotami zapadlo do Vašeho stravovacího plánu.

    


Tréninkový plán

Ke zdravému životnímu stylu patří kromě vyvážené stravy i pravidelný pohyb. Po zvolení svého plánu získáte tréninkový plán s přesným popisem cvičení, které vám pomohou k Vaší vysněné postavě. Nemusíte už tak do nekonečna hledat nejúčinnější cviky na určité partie, nemusíte se trápit hodiny v posilovně a vyhazovat spousty peněz za osobního trenéra. S aplikací Get Fit Online můžete cvičit kdykoliv a kdekoliv.

Proč zvolit Get Fit Online

  • Veškerou podporu při Vaší cestě ke zdraví vám poskytneme za mnohem nižší cenu, než konkurence
  • Žádné dočasné výsledky! Get Fit Online je sestaven tak, aby Vám pomohl při cestě ke zdravému životnímu stylu, který vydrží
  • Diety a hladovění dlouhodobě nefungují - s naším programem na Vás čeká vyvážený jídelníček s chutnými a zdravými jídly, díky kterému Vám hubnutí půjde mnohem snadněji
  • Program nezapomíná na individualitu každého z nás - proto získáte na míru sestavený jídelníček, který vám zaručí snadné dosažení stanoveného cíle

Kolik potřebujete zhubnout?

Pokud potřebujete zhubnout 5 kilo, tak doporučujeme vyzkoušet náš program na 30 dní. Máme zkušenosti, že některým uživatelům naší platformy se podařilo zhubnout 5 kilo za 15 dní. Rozhodně to nedoporučejeme a ani negarantujeme. Možné to ovšem je.

Jestli je vaším cílem zhubnout 8 - 12 kilo, tak doporučujeme náš 60 denní program. Uividíte, že po 60 dnech, které se dají bez problému vydržet, se budete cítit lépe, vypadat lépe a získáte sebevědomí.

Zhubnout 15 kilo a více? Pokud jste opravdu rozhodnutý udělat změnu, tak doporučujeme se pustit do našeho 90 denního programu.

Jak se dostat do kondice
Samozřejmě nabízíme program i pro ty, kteří nepotřebují zhubnout, ale potřebují se dostat do konci. Tento program se jmenuje chci být fit. Je určený pro lidi, který mají tu správnou váhu, ale potřebují více energie, síly a být na tom kondičně dobře. Program poslouží také pro ty, který už nějaký sport dělají a potřebují se kondičně zvednout.