Menu
Chci se cítit lépe
Chci zhubnout Chci se zbavit stresu Chci být fit

Vysoké Tatry jsou dovolenkovým rájem v zimě i v létě

Vaši vysněnou dovolenou nemusíte hledat tisíce kilometrů daleko: dělí vás od ní jen jedna státní hranice. A čeká tu na vás naprosto všechno, co byste od perfektní dovolené mohli chtít. Vzduch voní lesem a štíty velehor lákají dechberoucími výhledy na okolní krajinu s modrozelenými plesy, zurčícími vodopády a malebnými horskými vesničkami, které jako by vypadly rovnou z pohádky. Takové jsou Vysoké Tatry.

Dovolená pro každého

Ať už chcete vyrazit na dovolenou s dětmi, s partou přátel nebo jen ve dvou, těžko byste hledali lepší destinaci, než jsou právě Vysoké Tatry. Zamilovaní si užijí romantiku, třeba na lodičkách Štrbského plesa nebo při relaxaci v některém z wellness hotelů. Sportovní nadšenci se v létě vydají zdolat vrcholky hor či snížit svůj handicap na golfové hřiště, a v zimě pochopitelně pořádně provětrají lyže i snowboardy. A na rodiny s dětmi tu čeká doslova ráj, s desítkami vhodných hotelů, aquaparky i dalšími zážitky, jež okouzlí děti i dospělé.

Wellness relaxace, která vás dostane

Balzámem na tělo i duši není jen místní horský vzduch, ale i pobyt v jednom z wellness a spa hotelů nebo rovnou návštěva vodního světa Aquacity Poprad. Nechejte se hýčkat v různých typech sauny, oddejte se blahodárným masážím nebo se ponořte do teplých bublinek ve vířivce. Uvidíte, že stres a starosti všedního dne zmizí jako mávnutím kouzelného proutku.

Od útulných penzionů až po top-class hotely

Možnosti ubytování ve Vysokých Tatrách jsou stejně pestré a bohaté jako všechno ostatní, a tak se nemusíte bát, že byste si nevybrali. Uvítají vás tu v malých a útulných rodinných penzionech, stejně jako v luxusních hotelech té nejvyšší kategorie, které uspokojí i ty nejnáročnější hosty. Nejinak je tomu v případě gastronomie. Věřte, že originál brynzové halušky chutnají s výhledem na horské štíty úplně jinak než doma. Ať už se rozhodnete navštívit pravou horskou kolibu, nebo dáte přednost světové kuchyni v některém z hotelů, těšte se, že vaše chuťové pohárky budou v sedmém nebi.

Zažijte něco nového

Magický svět Vysokých Tater vám pokaždé nabídne něco nového, ať už jste tu poprvé, nebo třeba posté. Toulejte se nádhernou a nedotčenou přírodou s několika druhy rostlin, které jinde nenajdete. Navštivte divotvornou Belianskou jeskyni nebo se nechte okouzlit uhrančivou krásou Štrbského plesa — největšího ledovcového jezera na Slovensku. Vyvezte se na vrcholek Lomnického štítu unikátní visutou lanovkou, kterou cestovala i anglická královna, a když budete mít štěstí, můžete spatřit třeba mrštné kamzíky. Tím však možnosti Vysokých Tater nekončí, ale jen začínají. Přijeďte se přesvědčit sami! Realizované s finančnou podporou Ministertva dopravy a výstavby Slovenskej republiky.

Realizované s finančnou podporou Ministertva dopravy a výstavby Slovenskej republiky.