Ingredience (2 porce)
- 1/2 menší hokkaido dýně
 - ½ lahůdkového tofu
 - 1 lžíce olivového oleje
 - Malá špetka chilli
 - Sůl
 - ½ hrnku tmavé quinoi
 - ½ ledového salátu
 - Velká hrst cherry rajčátek
 - 1 červená paprika
 - 1 lžička oregana
 - 1 lžička bazalky
 - 2 lžičky malinového octa
 
- Dýni očistíme a i se slupkou nakrájíme na kostičky.
 - Osolíme, přidáme špetku chilli, zakápneme olivovým olejem a necháme, společně s na kousky nakrájeným tofu, péct cca 15 miut na 200^C
 - Quinou zalijeme vodou, přidáme špetku soli a vaříme cca 10 minut.
 - Mezitím si natrháme salát a rajčata a papriku očistíme a nakrájíme na malé kostičky.
 - Čerstvou zeleninu smícháme v míse s quinoou, pečenou dýní a tofu, dochutíme oreganem, bazalkou, špetkou soli, malinovým octem a zakápneme olivovým olejem.
 
Mnoho dalších chutných a zdravých receptů najdete v našich programech pro hubnutí a kondici. Stačí vyplnit krátký formulář a získáte individuální jídelníček přesně podle Vašich potřeb.