Ingredience (2 porce)
- 1/2 menší hokkaido dýně
- ½ lahůdkového tofu
- 1 lžíce olivového oleje
- Malá špetka chilli
- Sůl
- ½ hrnku tmavé quinoi
- ½ ledového salátu
- Velká hrst cherry rajčátek
- 1 červená paprika
- 1 lžička oregana
- 1 lžička bazalky
- 2 lžičky malinového octa
- Dýni očistíme a i se slupkou nakrájíme na kostičky.
- Osolíme, přidáme špetku chilli, zakápneme olivovým olejem a necháme, společně s na kousky nakrájeným tofu, péct cca 15 miut na 200^C
- Quinou zalijeme vodou, přidáme špetku soli a vaříme cca 10 minut.
- Mezitím si natrháme salát a rajčata a papriku očistíme a nakrájíme na malé kostičky.
- Čerstvou zeleninu smícháme v míse s quinoou, pečenou dýní a tofu, dochutíme oreganem, bazalkou, špetkou soli, malinovým octem a zakápneme olivovým olejem.
Mnoho dalších chutných a zdravých receptů najdete v našich programech pro hubnutí a kondici. Stačí vyplnit krátký formulář a získáte individuální jídelníček přesně podle Vašich potřeb.