Menu
Chci se cítit lépe
Chci zhubnout Chci se zbavit stresu Chci být fit

Nemůžete zhubnout? Poradíme vám, jak na to

Hubnutí, to je věčné téma, na které většina z nás nezná přesný recept. Je to dáno tím, že na každého působí něco jiného. Někomu stačí omezit jídelníček a zvýšit pohyb, jiní na to musí jít ještě trochu rafinovaněji. A protože všichni jsme jedineční, je třeba sestavit si určitý plán na míru. A pokud se vám nechce nikam chodit, objednávat se a tak dále, jednoduše můžete vyzkoušet internetovou aplikaci Get Fit Online. Zkrátka vše na jednom místě.

Proč se nám nedaří zhubnout?

Jaké děláme nejčastější chyby při hubnutí? Je jich hodně a většinou si to ani neuvědomujeme. Protože máme opravdu letité zkušenosti, zde je přehled těch nejobvyklejších chyb. Poznáváte se?

Držení jednostranné diety

Málokdo z nás nikdy nevyzkoušel nějakou dietu. Ať jsou sebevíce zázračné, fungují jen na někoho a navíc nemají trvalý efekt. Ano, diet je celá řada: Atkinsonova dieta, ovocná, rýžová, polévková, dělená strava, dieta podle krevních skupin nebo nedej bože hladovka. A ve výčtu bychom mohli pokračovat ještě hodně dlouho. Jenže která je správná, a která skutečně funguje? Máme jednoduchou odpověď, žádná! Největší nevýhoda diet je jejich jednostrannost a tím pádem vám budou chybět určité živiny. Protože člověk je od přírody všežravec. Takže každá dieta v konečném důsledku vede k tomu, že se po čase vrátíme na svou původní váhu a ještě nějaké to kilo přibude navíc. Tomu se říká jojo-efekt. Postrach všech hubnoucích procesů.

Chceme zhubnout rychle

Jistě to také dobře znáte. Rozhodnete se zhubnout a jste tak netrpěliví, že už včera bylo pozdě. Jenže ono to tak snadné není a naše tělo si umí dělat zásoby na horší časy. A navíc psychika je mocná čarodějka také v hubnoucím procesu. Není tedy vůbec vhodné dávat si nemožné cíle s tím, že zhubnete 10 kilo za dva týdny a podobě. Všechno chce svůj čas.

Příliš mnoho pohybu

Doteď jste se hýbali minimálně a najednou začnete své tělo mučit den co den v posilovně. A výsledek? Bolí vás celý člověk a brzy to vzdáte. Není malých cílů, to je pravda. Nicméně v tomto případě je vhodné začít opravdu postupně a systematicky. I s tímto problémem si poradí hubnoucí program Get Fit Online.cz. Čajem, prášky, hubnoucí nápoje – to není správná cesta Dalším velmi častým omylem je alternativní volba, která je ovšem často naprosto nesmyslná. Zázračné tabletky, nápoje, čaje, které vám bez pohybu a změny stravy pomohou k dokonalé postavě? No uznejte sami, že to zní trochu jako scifi.

Která cesta je ta správná?

Doporučujeme vyzkoušet program Get Fit Online - sekci Chci zhubnout. Proč? Protože zde vám nastavíme hubnoucí program ušitý na míru. Cesta ke správnému hubnutí musí být komplexní. Tedy změna stravy, životního stylu i myšlení. Jídlo by mělo mít určité složení a také správnou gramáž. Jak se uvádí prakticky všude, lepší menší porce a častěji. Ale v jakém množství? Můžete využít denní program a mít tak hubnutí pod kontrolou. Je samozřejmě nezbytná motivace a disciplína. Ovšem největší odměnou vám budou ubývající kila, pevná postava a především vyšší sebevědomí. Dokázat to může každý.