Menu
Chci se cítit lépe
Chci zhubnout Chci se zbavit stresu Chci být fit

Jídelníček na míru

Váháte, jestli si nechat sestavit jídelníček na míru? Už nemusíte. Představujeme vám .. způsobů, jak vám individuální jídelníček usnadní život.

            1. Jídelníček je jen a jen pro vás

Inspirovat se na internetu a v knihách nefunguje vždy úplně dobře. Každý z nás je totiž jiný. Naše těla reagují různě a to, co pro jednoho funguje, pomáhá mu hubnout a posilovat jeho zdraví, může jinému nabrat nechtěná kila a rozhasit celý organismus. S jídelníčkem na míru získáte originální plán pouze pro sebe. Plán, který zohledňuje vaše potřeby, vaše chutě i váš osobní cíl, kterého chcete jídelníčkem dosáhnout.

            2. Dodá vám motivaci do začátku

Stavět svůj jídelníček způsobem pokus omyl zabírá hromadu času a přináší spoustu chyb. Pokud vám jídelníček sestaví profesionální výživový poradce, budete mít jistotu, že obsahuje vše potřebné. Nemusíte hlídat, abyste do jídelníčku dostali správné množství živin i kalorií, nemusíte vymýšlet a hledat vlastní recepty. Přestanete tápat a odpadnou vám všechny výmluvy, proč nemůžete začít.

            3. Vylepšíte s ním svůj vztah k jídlu

Mnoho lidí má negativní vztah k jídlu - berou ho jako svého nepřítele, vidí jen to, že jídlo, které mají opravdu rádi, je pro ně “špatné” a že by ho neměli jíst, pokud chtějí zůstat zdraví a štíhlí. Tak to ale vůbec být nemusí. Výživový poradce vám pomůže sestavit jídelníček tak, aby obsahoval všechny důležité prvky a zároveň aby vám zkrátka chutnalo. Objevíte díky němu nové možnosti zdravé stravy a zjistíte, že to vlastně není taková nuda a otrava, jak jste si možná dřív mysleli.

            4. Skoncujete s dietami

Zdravý jídelníček nemá s dietami nic společného. Je to krok k novému, zdravějšímu životnímu stylu, který by vám měl v ideálním případě vydržet už napořád. Nečekají váš žádná drastická omezení a období hladovění, která by vedla k následnému přejídání a výkyvům váhy. Vyhnete se proto nežádoucímu jojo efektu, který přináší většina krátkodobých diet.

            5. Naučíte se nové recepty

Součástí sestaveného jídelníčku jsou i recepty na jednotlivé pokrmy. Naučíte se vařit vyvážená, plnohodnotná jídla, která zachutnají nejen těm, kteří se snaží o úpravu své váhy. Jídelníček vás naučí dívat se na jídlo z nového úhlu pohledu, číst složení produktů a vyznat se v tom, co je pro vaše tělo dobré, a co mu naopak škodí.

Co očekávat od jídelníčku Get Fit Online?

  • Všechny pokrmy jsou vyvážené a zároveň chutné
  • Recepty jsou vybrány tak, aby jejich příprava zabrala co nejméně času
  • Každých 5 dní dostanete seznam potravin, které budete nakupovat
  • Gramáže jídel jsou vytvořeny na míru podle informací, které vyplníte v úvodním dotazníku
  • Pokud Vám některé jídlo nebude vyhovovat, dostanete alternativu, která bude nutričně zapadat k ostatním pokrmům