Menu
Chci se cítit lépe
Chci zhubnout Chci se zbavit stresu Chci být fit

Get Fit Online

Patříte také mezi ty spousty lidí na světě, kteří se stále trápí neúspěšnými pokusy o hubnutí? Nefunkční krátkodobé diety, stereotypní cvičení a porovnávání vlastních výsledků s pokročilejšími sportovci, může vaši počáteční snahu naprosto zlikvidovat. Jak z toho všeho ven? Existuje nějaká možnost, jak hubnout tak, že by vás i samotný proces bavil? Právě s tímto vám může pomoct inovativní internetová aplikace Get Fit Online!

Get Fit Online je nástroj, který vám na jednom místě nabídne profesionálně vytvořený jídelníček, tréninkový plán i pořádnou dávku motivace do začátku. Vše je vytvořené na míru tak, aby se vám jednodušeji dosahovalo vytouženého cíle.

Chci začít

Proč právě Get Fit Online?

Neslibuje věci, které se nedají splnit. Ať už to zní jakkoliv lákavě, není možné zhubnout 10 kilo za týden. A i kdyby se vám to povedlo, rozhodně by vám za takové radikální změny vaše tělo nepoděkovalo a hmotnost si neudrželo. Za změnou stravovacích návyků a celkového životního stylu stojí vaše vlastní snaha a také určitý čas. Pokud jste ale rozhodnutí změnu provést, s pomocí aplikace si vše mnohonásobně usnadníte. Get Fit Online vám pomůže vytvořit váš vlastní zdravý životní styl, ze kterého se budete těšit každý den. Navíc jste s každým splněným dnem programu o kousek blíž svému vysněnému cíli.

Sestaví vám váš vlastní program na míru

Každý z nás je jiný a na každého fungují jiné metody. Při hubnutí tohle pravidlo funguje dvojnásob. Většina diet funguje jen na malou skupinu lidí a nikdy nemohou být tak účinné, jako když si svůj životní styl poskládáte podle vlastních předpokladů a cílů. S Get Fit Online získáte program, sestavený pouze a jen pro vás. Je sestrojen speciálně pro pro vaši váhu, váš cíl a také předchozí životní styl. Za pár korun tak získáte na míru vytvořený jídelníček s recepty i seznamem na nákup, tréninkový program s ukázkovými videi a mnoho tipů, jak si zdravý životní styl udržet i nadále. Kromě programu “Chci zhubnout” také můžete vyzkoušet i program “Chci být fit” a v blízké době i připravovaný program “Chci se zbavit stresu”. Všechny programy jsou dostupné na délku 15, 30, 60 nebo 90 dní a je jen na vás, jestli aplikaci nejprve vyzkoušíte jen na dva týdny, nebo se do velké změny pustíme rovnou po hlavě.

    


Dodá vám potřebnou motivaci a usnadní změnu životního stylu

Pokud se snažíte o hubnutí už delší dobu, určitě jste zažili moment, kdy se vám to celé chtělo vzdát. Měli jste pocit, že nevidíte žádný pokrok a celá snaha je k ničemu. Pokud se na hubnutí příliš soustředíte a neřešíte nic jiného, je snadné se do takových stavů dostat. S Get Fit Online vás nic podobného nečeká. Stačí dodržovat předepsaný plán a sledovat vaše vlastní pokroky. Vše ostatní za vás vyřeší tvůrci této jedinečné aplikace.