Na Get Fit Online mimo jiné naleznete jídelníčky na hubnutí, zdravé recepty, cvičební videa a to vše sestavené na míru.
Cizrna je skvělým zdrojem bílkovin, vlákniny, manganu, vápníku a dalších minerálů. Pomáhají snižovat cholesterol, posilují imunitní systém a napomáhají také lepšímu spánku. Není proto divu, že se objevují v kuchyních nejzdravějších národů světa. Inspirujte se našim receptem a zařaďte tuto nutričně bohatou potravinu do svého jídelníčku i vy!
Ingredience (3 - 4 porce)- 1 lžička kokosového oleje
- 1 menší cibule
- 1 stroužek česneku
- 4 středně velká rajčata
- 1 plechovka cizrny (nebo stejné množství vařené cizrny)
- 1 lžíce pasty Tandori Masala
- Na pánvi necháme rozpustit lžičku kokosového oleje a osmahneme na ní na kostičky nakrájenou cibuli společně s nadrobno nasekaným česnekem.
- Přidáme rajčata, cizrnu a dochutíme pastou Tandori Masala.
- Podle potřeby přidáme trochu vody a vaříme, dokud rajčata nezměknou a nevytvoří konzistenci omáčky.
- Hotovou směs podáváme s rýží nebo rýžovými nudlemi.