Menu
Chci se cítit lépe
Chci zhubnout Chci se zbavit stresu Chci být fit

Zdravé hubnutí

Bojujete s nadváhou a už léta toužíte po tom, naučit se zdravě jíst a dosáhnout vytoužených křivek? Jenže ručička váhy se buď zcela zastaví, nebo ještě naopak stoupá? Přestaňte se tím trápit a začněte jednat. Je tak snadné říci si, že od zítra začnu hubnout. Budu se zdravě stravovat. Ale co to vlastně přesně znamená? A kde vzít motivaci a hlavně jak vydržet? Zdravé hubnutí nemusí být tak těžké, když víte, jak na to!

Zdravé stravování jako součást životního stylu

Nejde pouze o to, že si řekneme: „tak a ode dneška budu hubnout“. Bohužel tak jednoduché to není. Přejídání a nezdravý životní styl je trochu jako závislost. A té je potřeba se zbavit a zvolit zcela odlišnou cestu. Někteří lidé to zvládnou sami jen s malou podporou, jiní potřebují získat motivaci a někoho, kdo je povede. A přesně od toho je tady GetFitOnline. Stačí se jen zaregistrovat a se vším ostatním vám pomůžeme. Když se budete držet rad odborníků, hubnutí půjde samo.

Když se chce, všechno jde!

Toto pořekadlo s oblibou říkávaly naše babičky a měly pravdu. Důležité je si vše nastavit v hlavě a chtít. Jakmile budete mít toto vyřešené, můžete se pustit do dalších kroků. Vše začíná výběrem vhodných potravin. Potřebujete vědět, které potraviny jsou pro vás vhodné, které můžete konzumovat denně, jaké občas a pak znát ty, na které je lepší zapomenout. Zpočátku je to možná trochu složité, ale snadno si vše osvojíte.

Jezte často a málo

Ano, tohle je všeobecně známé a skutečně to funguje. Když se přejíte, nebude vám z toho dobře. Zkuste to udělat tak, že si dáte snídani, svačinu, oběd, svačinu a večeři. Vždy v rozumné porci a samozřejmě dle vybraných potravin. Nepocítíte hlad, budete mít více energie a hlavně žádný pocit těžkého žaludku.

Jednou za čas si dejte něco "nezdravého"

Dosáhnout hranice zdravého jídelníčku není tak snadné, jak by se mohlo na první pohled zdát. Někteří z nás se stravují tak nějak „normálně“. Občas si dají zdravé jídlo, občas zhřeší na sladkém či smaženém. Pak jsou tací, kteří se přejídají a jedí většinou samé nezdravé věci. Takoví lidé trpí obecně vysokou nadváhou a mnoha dalšími neduhy. A na třetím místě stojí ti, kteří se naučili zdravě stravovat a zhřeší si jen jednou za čas. A to vůbec není na škodu. Když dodržujete zdravý jídelníček, máte pravidelný pohyb a vaše váha je zcela v normálu, jednou za měsíc vám domácí svíčková s knedlíky neublíží. Nesmí to být ovšem na denním pořádku.

Nebuďte na to sami a pojďte na getfitonline.cz. Zdravé hubnutí máte na dosah!