Menu
Chci se cítit lépe
Chci zhubnout Chci se zbavit stresu Chci být fit

Jak zhubnout 10 kilo a nehladovět?

Potřebujete nutně zhubnout 10 kilo, nebo se jen chcete vejít do svého původního oblečení? Shodit 10 kg se může zdát na první pohled velice složité. Pokud však víte jak na to, jde to docela dobře a bez hladovění. Nedávejte si za cíl zhubnout deset kg v co nejkratší době. O tom zdravé hubnutí není. Abyste neohrozili své zdraví, doporučujeme zhubnout 10 kg v průběhu 6 týdnů.

Hubneme s rozmyslem s ohledem na naše zdraví

Pokud vám někdo poradí zázračné metody, po kterých zhubnete za týden 10 kg, nevěřte tomu. Je to skutečně nemožné a navíc by to pro vás nebylo ani trochu přirozené. Za měsíc už takto zhubnout lze, ale pořád to není ideální. Dejte si raději více času a celý hubnoucí proces si pořádně naplánujte. Budete se cítit lépe, neohrozíte své zažívání a také se vyhnete nežádoucímu jojo-efektu.

Jak zhubnout 10 kilo – vytvořte si plán

Hubnutí samo o sobě není složité, je však důležité mít motivaci a zvolit tu správnou cestu. V takovém případě je vždy lepší obrátit se na profesionály nebo čerpat informace z ověřených zdrojů. Na webových stránkách getfitonline.cz stačí vyplnit formulář a budete tak mít hubnoucí program na míru. Každý člověk je jiný a na každého platí trochu jiná pravidla.

Hubnutí je v hlavě

Psychika je mocná čarodějka, o tom nelze polemizovat. Hodně neduhů, které máme, jsou především v naší hlavě. Podobné je to také s hubnutím. Často je důležitá psychická podpora a motivace, kterou najdete s getfitonline. Někoho, kdo vás pochválí, že to děláte dobře a povzbudí pokračovat v tom. Pokud dodržíte denní hubnoucí program, pak skutečně zhubnete. Je ovšem nezbytné vytrvat a nepolevit.

Jakých nejčastějších chyb se dopouštíme?

Lidé v touze za dokonalou postavou často volí řešení, které není zrovna šťastné. Různé prášky, čaje, koktejly, to vše má často jen pomíjivý účinek, o zdraví ani nemluvě. Ani jednostranné diety a přílišná fyzická námaha není to pravé ořechové. Zkrátka zdraví máme jen jedno a v první řadě musíme myslet na to, co to s námi udělá. Zhubnout zdravě je o tom, že změníte životní styl od základu. Vše bude mít svůj řad. Stanovíte si gramáže jídel, budete potraviny pečlivěji vybírat, sledovat fitness videa, která vás budou inspirovat, využijete denní program a také psychickou podporu. Zkrátka nenecháte nic náhodě.

Jak má vypadat jídelníček, po kterém zhubnete?

Důležité je zvolit vyvážená jídla, nikoliv jednostrannou stravu. Nelze určit obecný jídelníček pro každého. Každý z nás je jiný. Get fit online vám přesně vypočítá gramáže podle věku, pohlaví, pohybové aktivity a dalších údajů. Vše budete mít ušité na míru. Poradí vám, jaké potraviny jsou pro vás vhodné, a kterým se naopak vyhnout.